Laatste Nieuws:

Nieuw:

‘Mediumschap, een Geschenk uit de Hemel’ is het standaardboek over het vák ‘mediumschap’. In het boek worden de theoretische achtergronden, de didactiek, de psychologie en de ethiek van dit beroep uitgebreid behandeld, maar er wordt ook diep ingegaan op de vele verschillende vormen van mediumschap. Auteurs: José Gosschalk en Karel Besseling. Prijs: € 23,50. Bestellen: stuur een mailtje.

Demonstratie Mediumschap met Paul Jacobs, Chris Drew, Natalie Walker en José Gosschalk:
Op woensdagavond 28 juni wordt deze avond georganiseerd door de Academie voor Mediumschap bij Kasteel De Berckt te Baarlo. De entrée is € 15,- incl koffie en thee. We beginnen de avond om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur. Vooraf en achteraf ben je welkom om samen met ons een kopje koffie te drinken in het prachtige gebouw of buiten in de tuin, op het terras.


Er zijn tv opnames geweest met José. De 2 filmpjes zijn op de site geplaatst onder het kopje Video.


Aanmeldingen voor het nieuwe jaar van de Academie voor Mediumschap: zie onder groep 23.


Meditatie cursussen. Bij de Agenda en Workshops vind je informatie hierover.

Het Engelse medium Scott Milligan is gespecialiseerd in Fysiek mediumschap en Healing mediumschap. De data voor  2017 staan op de site onder ‘agenda’ .

De ‘Dutch week’ bij Kasteel de Berckt te Baarlo van zondag 25 juni t/m vrijdag 30 juni 2017.
De Dutch week is open voor iedereen die aan zijn eigen spiritualiteit wil werken en het mediumschap wil beoefenen.


Privé consulten: Wil je een privé consult van Karel Besseling, ga dan naar www.karelbesseling.nl  of karel@karelbesseling.nl 


Agenda 2
017 en 2018

De activiteiten vinden plaats bij de Academie voor Mediumschap aan de Flevolaan 42 te Naarden, tenzij er een andere locatie wordt aangegeven.


Demonstratie Mediumschap met Paul Jacobs, Chris Drew, Natalie Walker, Julie Grist en José Gosschalk:
Op woensdagavond 28 juni wordt deze avond georganiseerd door de Academie voor Mediumschap bij Kasteel De Berckt te Baarlo. Adres: De Berckt 1 Baarlo. De entrée is € 15,- incl. koffie en thee. We beginnen de avond om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur.


Oefenavonden van Studenten:
Voor de studenten die aan de Academie voor Mediumschap de 3-jarige Opleiding volgen is de oefenavond een mogelijkheid om regelmatig een keer extra te oefenen. Studenten uit het 3e jaar van de Opleiding geven op deze avonden een Demonstratie Mediumschap.
Wil je als gast op deze avonden komen om een privé consult te ontvangen of een demonstratie mediumschap bij te wonen van studenten die de 3-Jarige Opleiding volgen aan de Academie dan ben je van harte welkom.
De Oefenavonden in 2017: Woensdagavond 4 oktober, 8 november, 6 december.
Toegang: € 10,- per avond voor de gasten. Tijden: 20.00 - 22.00 uur.
Adres: Flevolaan 42 te Naarden.

Cursussen en Workshops van de Academie voor Mediumschap

Cursus: Mediumschap voor Beginners:
Deze 2-daagse kennismakingscursus met Mediumschap is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je ervaring met en je niveau van Mediumschap.
Hoe kun je op een goede manier in contact komen te staan met de Spirituele wereld? Wat kun je na twee dagen cursus thuis in de praktijk ermee doen? We maken een begin om je energieniveau te verhogen zodat je niet alleen contact kunt maken met de Spirituele wereld maar ook met je Hogere Zelf. Je leert hoe je contact kunt leggen met een familielid of vriend van degene die tegenover je zit. In deze cursus ga je ook leren om de aura van je medestudenten te lezen op verschillende niveaus via verschillende technieken.
Data: zaterdag 9 september en zondag 10 september.
Lestijden: 10.00 - 17.00 uur. Lesgeld: € 150,- voor 2 dagen.

Workshop: Ontmoeting Met Je Gidsen:
Op deze dag ga je via verschillende methoden kennis maken met je Helper, je Begeleider op je Spirituele pad in je leven. We gaan naar de verschillende niveaus kijken waarop je je Gids kunt ontmoeten. Hoe kun je de begeleiding van je Gidsen beter aanvoelen, horen of zien? Wil je graag vanuit deze begeleiding leven? Je bent van harte welkom om jeZelf te ontmoeten op deze dag en het team van Gidsen die bij je zijn! Voor verdere informatie over de inhoud van de Workshop kun je kijken onder het kopje "Workshops".  Graag je lunch zelf meenemen.
Data: zondag 24 september.
Tijden: 10.00 - 17.00 uur. Lesgeld: € 75,-.

Workshop:
Ontdek de Spirit In JeZelf:
Deze Workshop heeft tot doel een breder spectrum van je Mediumschap te ontdekken, om je te laten ervaren via aanmoediging en praktische oefeningen, dat er misschien wel andere aspecten in je ontwikkeling aandacht nodig hebben om de vooruitgang waarnaar je verlangt te kunnen verwezenlijken.
Het is een Workshop waaraan mensen deelnemen met verschillende niveaus, ik hoop dat jullie de belangrijkheid inzien van het delen van ervaringen waar je ook bent in je ontwikkeling. De reis naar jeZelf hoeft niet een eenzame reis te zijn: het kan een gezamenlijk avontuur zijn wanneer we met elkaar werken.
Laat het een Workshop zijn van liefde, lachen en een traan (van ontroering) terwijl we de Spirit in onsZelf ontdekken!
Thema’s die aan bod komen zijn: Psychometrie en Mediumschap, Privé consulten en Demonstratie technieken. Je Spirituele Zelf, Je Geest, Telepathie, Inspiratie, Jouw boodschap, Mentaal Afstemmen op…, Het Doel van Mediumschap, Symbolen.
Data
: vrijdag 6 oktober.
Tijden: 10.00 - 17.00 uur. Lesgeld: € 75,-

Workshop: Aura’s zien en lezen.
In deze workshop leer je:
De aura van een ander te voelen, via verschillende methoden.
Te onderscheiden welke energie in je aura van jou is en welke energie niet bij jou hoort.
Oefeningen om je aura te versterken.
Methodes waardoor je aan het eind van de dag niet ‘opgebrand’ bent.
De energie te voelen van iemand via een voorwerp.
Kleuren in de aura waar te nemen.
Data: vrijdag 22 september.
Tijden: 10.00 - 17.00 uur. Lesgeld: € 75,-


Workshop Meditatie technieken:
Meditatie is een belangrijke voorwaarde om te kunnen versmelten in een Mediamieke link tijdens je werk als Medium en om in 'de flow' te blijven tijdens een contact met de Spirituele Wereld. In deze 2-daagse workshop worden de Meditatie technieken, zoals die in Engeland onderwezen worden, onderricht: 1. De 'versmeltingstechniek met de Spirituele Wereld' alswel 2. De methode hoe je 'in the Power zit' om meer contact en een betere afstemming met de gidsen te krijgen waarmee je in je mediumschap werkt. Het grootste deel van de workshop zullen we echter werken met de klassieke Indiase Meditatie methodieken, zoals verlichte meesters als Yogananda die aan hun studenten onderwezen. We hebben het over methoden die kosmische energie het lichaam binnentrekken ('Energisation methodieken'), technieken die de etherische wervelkolom magnetiseren, technieken die de ademhaling zo goed als stilzetten, waardoor je hart langzamer gaat kloppen en je zintuigen dus minder gestimuleerd worden zodat je denken stopt (de 'Hong Sau'-techniek), en we hebben het over Mudra's. Verder werken we aan integratie van Meditatie in ieder uur van je dagelijks leven (Karma-Yoga, Gyana-Yoga, Bhakti-Yoga en Raja-Yoga). Deze workshop wordt gegeven voor maximaal 14 personen tegelijk i.v.m. intensieve begeleiding. De workshop is bedoeld voor mensen die het verlangen hebben om -indien mogelijk elke dag- te gaan mediteren. De training wordt gegeven door Karel Besseling.
Datum Workshop ‘Meditatie technieken’: zaterdag 11 november en zondag 12 november.
De tijden voor de workshop zijn: 10.00 uur - 17.00 uur. Lesgeld: € 150,- voor de 2 dagen.

Gratis Meditatieavonden:
Voor cursisten die deelgenomen hebben aan de meditatie workshops zijn er meditatieavonden, waarop gezámenlijk gemediteerd wordt.
De volgende meditatieavond is op: woensdagagavond 13 september, 11 oktober, 22 november en 13 december.
Binnenlopen vanaf 19.30 uur; mediteren van 20.00 tot 22.00 uur. 

Cursus Healing Mediumschap Mixed Levels:
In deze 2-daagse training wordt je onderricht in de technieken rond healing mediumschap. Stap voor stap wordt je begeleid in het versmelten met je healinggids(en) en in alle verdere aspecten van healing mediumschap, zoals een fysieke bodyscan. We kijken naar jouw potentie en de mogelijkheden die er zijn om je gaven optimaal te ontwikkelen. Het is mixed levels qua ervaring met healing mediumschap dus iedereen is welkom. Graag zelf je lunch meenemen. Voor mensen die de Opleiding volgen is deze cursus een prachtige aanvulling! Het aantal deelnemers is beperkt deze dagen. De nieuwe data voor deze cursus zijn: zaterdag 17 juni en zondag 18 juni.

We beginnen beide dagen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur.
Het lesgeld is € 150,- voor 2 dagen.

Docententraining.
De training is bedoeld voor studenten die enkele jaren zijn afgestudeerd aan de Academie voor Mediumschap, praktijkervaring hebben opgebouwd en groepen studenten en belangstellenden willen gaan informeren over- en begeleiden in aspecten van Mediumschap. In deze 2-daagse trainingen besteden we aandacht aan de didactiek van mediumschap. Je zult praktisch les gaan geven aan een groep studenten, waarbij gekeken wordt of je in de power staat en een goede lesopbouw hebt. Uiteraard wordt ook gekeken naar vocabulaire, articulatie, lichaamstaal en doelmatigheid en originaliteit van de lesstof.
We beginnen om 9.30 uur en eindigen om 17.30 uur. De kosten voor deze dag zijn € 75,-.  

Datum: nog niet gepland.

Cursus Trance en Fysiek Mediumschap: Scott Milligan.
Het Engelse Medium Scott Milligan komt ook in 2017 en 2018 in het Centrum een aantal cursussen geven. Het accent ligt op trance en fysiek mediumschap en het ervaren van de verschillende lagen van bewustzijn. Hierdoor zul je in staat zijn via de handvatten die je krijgt je thuis verder te ontwikkelen in deze verschillende stadia. Twijfel je of je hier aan toe bent? Je kunt altijd even met me overleggen via een mail of de telefoon.

Ik ben al jaren bevriend met Scott en kan je verzekeren dat deze dagen absoluut de moeite waard zijn om te volgen.


Data cursussen en seances voor 2017 en 2018

Data voor Maart 2018:
Van maandag 5 maart t/m vrijdag 9 maart: groep D.
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.
Op dinsdagavond 6 maart vindt er een séance fysiek mediumschap plaats, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree.

Data voor Mei 2018:
Van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei: groep C.
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.
Op dinsdagavond 1 mei vindt er een séance fysiek mediumschap plaats, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree.

Data voor Juni 2018:
Van maandag 11 juni t/m woensdag 13 juni: groep E.
Dit is een 3-daagse cursus voor mensen die nog niet eerder met Scott als docent gewerkt hebben, maar die al wel ervaring met mentaal mediumschap (bv. privé-consulten) hebben.
Lesgeld:€ 225,-
Op dinsdagavond 12 juni vindt er een séance fysiek mediumschap plaats, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree.

Data voor September 2017: 
Van maandag 4 september t/m vrijdag 8 september: Gevorderden, groep B. 
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.
Maandag 4 september t/m vrijdag 8 september. Lesgeld is € 300,-
De séanceavond is op dinsdagavond 5 september, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree. (vol)

Data voor September 2018: 
Van maandag 3 september t/m vrijdag 7 september: Gevorderden, groep B. 
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.

Lesgeld is € 300,-
De séanceavond is op dinsdagavond 4 september, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree.

Data voor Oktober 2017: 
Van maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober: Gevorderden, groep A. 
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.
Maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Lesgeld is € 300,-
De séanceavond is op dinsdagavond 17 oktober, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree. (vol)


Data voor Oktober 2018: 

Van maandag 15 oktober t/m vrijdag 19 oktober: Gevorderden, groep A. 
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.
Maandag 15 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Lesgeld is € 300,-
De séanceavond is op dinsdagavond 16 oktober, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree.


Als je je voor een cursus wilt aanmelden kun je me een mailtje sturen.

Ditzelfde geldt voor wanneer je je voor een seance van Scott wilt aanmelden.

Tijden cursus-dagen: 10.00 - 17.00 uur.

Lesgeld: € 225,- voor een 3-daagse en € 300,- voor een 5-daagse workshop. Séance: € 50,-


Privé-Consulten:
José Gosschalk en Karel Besseling geven wekelijks consulten in het Centrum aan de Flevolaan 42 te Naarden. Tijdens het consult worden contacten gemaakt met de Spirituele Wereld en/of wordt er gekeken naar jouw potenties, of naar jouw problemen en achtergronden daarvan. De consulten vinden altijd plaats tussen 10.00 uur en 18.00 uur.
Het consult wordt op een cd voor je opgenomen. Het consult duurt 45 minuten inclusief het branden van de cd en de kosten zijn € 65,-. 
Voor een afspraak kun je mailen naar:
jose@josegosschalk.nl of karel@karelbesseling.nl (José heeft een lange wachttijd).


ACADEMIE VOOR MEDIUMSCHAP  3-jarige beroepsopleiding.
De Academie voor Mediumschap verzorgt een 3-Jarige Opleiding voor degene die zich als medium willen ontwikkelen.
Als je interesse hebt om vanaf september 2017 de 3-jarige Opleiding aan de Academie te volgen dan kun je je er alvast voor aanmelden via
jose@josegosschalk.nl  of je kunt bellen.
Voor data kijk bij: Groep 23. (Vol) Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.
tel.nr: 035 - 69 70 116 of 035 - 69 42 45 8.
mobiel 06 - 12 96 10 47
Adres: Flevolaan 42 Naarden.

Het lesgeld per jaar is € 825,-. Een lesjaar bestaat uit 11 lesdagen.
De lesdagen zijn van 10.00 - 17.00 uur. Als je examen doet in het 3e jaar betaal je € 100,- extra voor examengeld.
Als docent aan het Arthur Findlay College te Stansted, Engeland, zal ik de criteria die we op de College hanteren toepassen in de Opleiding.
Je kunt je per jaar inschrijven. De docenten aan de Academie zijn: José Gosschalk en Karel Besseling.
We werken veel samen met Docenten van het Arthur Findlay College te Stansted, zoals Paul Jacobs, Mavis Pittilla en Tony Stockwell. Tijdens de interne week die je 1 keer per jaar ‘moet’ volgen kun je les van docenten van de College krijgen.
Voor verdere informatie over de Academie kun je het kopje "Academie" aanklikken.Groep 17:
De data voor het Derde jaar van Groep 17:
Uitreiking Certifcaten: vrijdagavond 23 juni. Aanvang 20.00 uur.

Groep 18:
De data voor het Derde jaar van Groep 18:
Uitreiking Certifcaten: donderdagavond 22 juni. Aanvang 20.00 uur.


Groep 19:
De data voor het Tweede jaar van Groep 19:
Zondagen: 11 en 25 september, 2 en 23 oktober.
2017: 22 januari, 5 en 19 februari, 12 en 26 maart.
Psychologiedagen groep 1: zaterdag 5 november en zaterdag 26 november.
Psychologiedagen groep 2: zondag 13 november en zondag 27 november.

De Academieweek is van zondag 7 mei 2017 t/m vrijdag 12 mei.
De week wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo.
Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.

De kosten van de week zijn € 695,-.
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Wil je liever met 2 personen een kamer delen met douche en toilet dan is het bedrag € 645,- pp.
Het bedrag is inclusief: lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee. De docenten van de week zijn Karel Besseling, Paul Jacobs, Andy Byng, Natalie Walker en José Gosschalk.
Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

De andere mogelijkheid om een interne week te volgen in het 2e lesjaar is dat je de Dutch week volgt. Deze is van zondag 25 juni t/m vrijdag 30 juni. Het is aan jou welke van de 2 weken je kiest, mei of juni!
De docenten van de Dutch week zijn: Paul Jacobs, Chris Drew, Nathalie Walker en José Gosschalk.
De kosten etc. zijn hetzelfde voor beide weken.
Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

De data voor het Derde jaar van Groep 19:
Zondagen: 3 en 17 september, 1 en 15 oktober, 5 en 19 november, 10 december.
Data 2018: 21 januari, 4 en 18 februari, 25 maart.
Datum Academieweek volgt nog.


Groep 20:
De data voor het Tweede jaar van Groep 20:
Vrijdagen: 16 en 30 september, 28 oktober, 16 december.
2017: 27 januari, 10 februari, 3 en 24 maart en 14 april.
Psychologiedagen groep 1: vrijdag 11 november en vrijdag 25 november.
Psychologiedagen groep 2: vrijdag 18 november en vrijdag 2 december.

De Academieweek is van zondag 7 mei 2017 t/m vrijdag 12 mei.
De week wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo.
Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.

De kosten van de week zijn € 695,-.
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Wil je liever met 2 personen een kamer delen met douche en toilet dan is het bedrag € 645,- pp.
Het bedrag is inclusief: lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee.
De docenten van de week zijn Karel Besseling, Paul Jacobs, Andy Byng, Natalie Walker en José Gosschalk.
Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

De andere mogelijkheid om een interne week te volgen in het 2e lesjaar is dat je de Dutch week volgt.
Deze is van zondag 25 juni t/m vrijdag 30 juni. Het is aan jou welke van de 2 weken je kiest, mei of juni!
De docenten van de Dutch week zijn: Paul Jacobs, Chris Drew, Nathalie Walker en José Gosschalk.
De kosten etc. zijn hetzelfde voor beide weken.
Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

De data voor het Derde jaar van Groep 20:
Vrijdagen: 1, 15 en 29 september, 13 oktober, 10 en 24 november, 8 december.
Data 2018: 19 januari, 2 februari, 2 en 23 maart.
Datum Academieweek volgt nog.Groep 21:
De data voor het Eerste jaar van Groep 21:
Zaterdagen: 17 september, 1 en 22 oktober, 12 november, 3 en 17 december 2016.

In 2017: zaterdagen 21 januari, 4 februari, 18 februari, 18 maart en 15 april.
De data voor de interne training mediumschap: “de Dutch week”.
Deze is van zondag 25 juni t/m vrijdag 30 juni 2017.
De Dutch week wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo. Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.
De kosten van de week zijn € 695,-.
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Wil je liever met 2 personen een kamer delen met douche en toilet dan is het bedrag € 645,- pp.
Het bedrag is inclusief: lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee. Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

De docenten van de Dutch week zijn: Paul Jacobs, Chris Drew, Nathalie Walker en José Gosschalk.

De data voor het Tweede jaar van Groep 21:
Zaterdagen: 2 en 23 september, 7 en 21 oktober, 25 november, 9 december.
Data 2018: 10 en 31 maart, 29 april.
Psychologiedagen groep 1: zaterdag 27 januari en zaterdag 10 februari
Psychologiedagen groep 2: zondag 28 januari en zondag 11 februari
Laat José even weten in welke groep je deze dagen wil volgen.
Datum Academieweek volgt nog.Groep 22:
De data voor het Eerste jaar van Groep 22:

Donderdagen: 22 september, 13 oktober, 3 en 24 november en 8 december 2016.

In 2017: donderdagen: 26 januari, 9 februari, 2 maart, 23 maart, 13 april en 18 mei 2017.


De data voor de interne training mediumschap: “de Dutch week”.
Deze is van zondag 25 juni t/m vrijdag 30 juni 2017.
De Dutch week wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo.
Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.

De kosten van de week zijn € 695,-.
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Wil je liever met 2 personen een kamer delen met douche en toilet dan is het bedrag € 645,- pp.
Het bedrag is inclusief: lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee.
Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

De docenten van de Dutch week zijn: Paul Jacobs, Chris Drew, Nathalie Walker en José Gosschalk.

De data voor het Tweede jaar van Groep 22:
Donderdagen: 14 en 28 september, 12 oktober, 9 en 23 november, 7 december.
Data 2018: 15 februari, 1 en 22 maart.
Psychologiedagen groep 1: donderdag 18 januari en donderdag 1 februari
Psychologiedagen groep 2: donderdag 25 januari en donderdag 8 februari
Laat José even weten in welke groep je deze dagen wil volgen.
Datum Academieweek volgt nog.Groep 23: (Vol) Aanmelden voor de wachtlijst is mogelijk.
De data voor het Eerste jaar van Groep 23:

Zaterdagen: 30 september, 14 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december 2017.
In 2018: 20 januari, 3 februari, 3 maart, 24 maart en 28 april.
De data voor de interne training mediumschap: “De Dutch week” is nog niet bekend.

Trainingsweken, intern in 2017:


Dutch week bij Kasteel “De Berckt” te Baarlo.
Zondag 25 juni t/m vrijdag 30 juni 2017.

De Dutch week is open voor iedereen die aan zijn eigen spiritualiteit wil werken en het mediumschap wil beoefenen.
Het maakt niet uit of je al veel ervaring hebt met mediumschap of dat je nu je start wil maken hiermee, je wordt in een groep geplaats die aansluit bij jou ervaring op dit gebied.
De dagindeling is als volgt: We beginnen elke dag met een gezamelijke meditatie. Je krijgt 3 groepsessie per dag in je eigen groep (maximaal 14 studenten) waarin je zelf werkt en 1 sessie waarin een docent een lezing geeft of een tutorial. Tijdens de week is er een demonstratie mediumschap van docenten, zo krijg je alle docenten aan het werk te zien. 

De kosten voor het verblijf, eten en lesgeld in een 2-persoonskamer met douche en toilet is
€ 645,-.
Er zijn voldoende 1-persoonskamers met douche en toilet. Hiervoor betaal je € 100,- extra, dus € 745,- totaal.
Deze training is toegankelijk voor iedereen!
Organisatie ligt in handen van José Gosschalk en Karel Besseling.
Extra docenten zijn: Paul Jacobs, Chris Drew en Natalie Walker.
Reserveren en info via: jose@josegosschalk.nl of tel. 035-6970116 of 06-12961047
Adres: De Berckt 1 Baarlo.