Video

José heeft aan diverse TV uitzendingen mee gewerkt. Hieronder vindt u een aantal fragmenten uit verschillende TV programma's.

Laatste Nieuws:

Nieuw:
‘Mediumschap, een Geschenk uit de Hemel’ is het standaardboek over het vák ‘mediumschap’. In het boek worden de theoretische achtergronden, de didactiek, de psychologie en de ethiek van dit beroep uitgebreid behandeld, maar er wordt ook diep ingegaan op de vele verschillende vormen van mediumschap. Auteurs: José Gosschalk en Karel Besseling. Prijs: € 23,50. Bestellen: stuur een mailtje.

Er zijn tv opnames geweest met José. De 2 filmpjes zijn op de site geplaatst onder het kopje Video.


Meditatie cursussen. Bij de Agenda en Workshops vind je informatie hierover.

Het Engelse medium Scott Milligan is gespecialiseerd in Fysiek mediumschap en Healing mediumschap. De nieuwe data staan op de site onder ‘agenda’ .


De nieuwe data 2018 voor korte cursussen staan op de site vermeld onder: "Agenda"

Academie voor Mediumschap     

De Academie verzorgt een 3-Jarige Opleiding Mediumschap. 

Voor het eerst in Nederland is er in 2008 een 3-jarige Opleiding om je als medium te ontwikkelen gestart. Als docent aan het Arthur Findlay College te Stansted, Engeland, zal ik de criteria die we op de College hanteren toepassen in de Opleiding. 

Privé consulten: Wil je een privé consult van Karel Besseling, ga dan naar www.karelbesseling.nl  of karel@karelbesseling.nl